Presentationsteknik, möten

Hur många möten har du lämnat frustrerad över all den tid du förlorat och utan att ha blivit särskilt mycket klokare. Hur mycket kommer du ihåg av det som sades imorgon? Hur många gånger har du själv hållit i en presentation eller ett möte för att efteråt känna att du inte fått fram ditt budskap?

 

Tyvärr är det ett faktum att det slösas bort miljontals kronor varje år på ineffektiva möten och presentationer. Ett av de vanligast grundfelen är; för många och för dåliga Power Points som dessutom används som manus.

 

Det finns också ett stort antal coacher och konsulter som håller föreläsningar om retorik. Jag menar att föreläsningar inte hjälper särskilt mycket. Det är hands-on; at prova, testa och prova igen som gäller. Med fyrtio års erfarenhet som regissör och teaterpedagog, med femton års erfarenhet av att jobba inom några av Sveriges ledande företag har jag verktygen, humorn och knepen för att förbättra och effektivisera presentationer och möten. Dessutom brukar gruppen (absolut max 12 men gärna också individuellt) ha vansinnigt roligt vilket stärker den pedagogiska processen.